Image 01Tergempar!!!

Testimoni : Losyen Nusantara

Saya kini kembali langsing dengan penggunaan Losyen Nusantara. Cuma sapu pada tempat yang diinginkan secara konsisten, dalam masa beberapa hari sudah merasakan perubahannya. Elok juga disapu untuk menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit-sakit urat, BERKESAN.

Puan Nur Mardhiah
Image 01Tergempar!!!

Testimoni : Set Pencerahan 5 Dalam 1

DULU �� Soalan Customer ku "Adik Kau Tidak Guna ka produk apa2. Muka da hancur tu.. Muka tak cantik nak jual produk kecantikkan. Laku ka? Muka Tak licin pun?" �� �� tak marah sebab Kenyataannya begitu. Bukan tak guna Produk akak Da berjuta2 guna. Kulit saya jenis sensitif. Panas Beruam, Sejuk Beruam, siap elergik lagi. Barang murah sampai produk kecantikkan berjuta2 muka still macam tu juga.. Dalam n luar negara di cuba. ☺ . SAMPAILAHHH Tergerak hati nak guna #Almas ni.. Mana Tau boleh Cantik Macam DatinMaziah. Kalau tak pun Berjaya Macam datin.. Itu pun masih was was nak guna sebab testimoni satu pun tak ada.. �� �� . Alhamdulillah, sampai sekarang still guna lagi. muka tak berjerawat n beruam da. Kalau muka beruam datang sapu jak krim kunyit esok ruam tak ada sudh... PERCAYALAH!! . Saya tak nak cantik sendiri2 Saja. Nak cantik Biar di kongsi bersama (CANTIK KA?) ... Opss nampak sangat memaksa pakai produk nie.. �� �� .Pm jak kalau ada berminat.. ��

IG whinsobeauty_sabah
Image 01Tergempar!!!

Testimoni : Jus Nusantara

Satu lagi maklumbalas dari pelanggan yang berpuashati dengan keberkesanan Jus Nusantara. Syukur pada Allah dengan terhasilnya Jus Nusantara ini dapat membantu ramai insan diluar sana.

Cik Haniza
Image 01Tergempar!!!

Testimoni : Charisma Phyto Stemcell

Charisma bukan sahaja mencantikan dari segi luaran, malah memberi penjagaan dari dalam. Selain membuat rambut lebih sihat, halus dan bersinar ia juga mampu menguatkan otot, kuku dan tulang. Pengguna kali ini cukup berpuashati dengan keberkesanan Charisma yang megembalikan semula kesihatannya akibat dari patah dan keretakkan tulang kaki yang dialamai selama 2 tahun. Beliau berasa amat bersyukur, Alhamdullilah.

Cik Marzita Zakaria
Image 01Tergempar!!!

Testimoni : Jus Nusantara

Hadiah terbaik yang diberikan kepada orang tersayang adalah Jus Nusantara yang dapat mengembalikan kesihatan ibu mertuanya . Lily sangat bersyukur berpeluang bertemu dengan produk yang mampu merawat penyakit strok ibu mertuanya sehingga dapat menjalankan rutin ibadah seperti biasa. "Alhamdulillah, saya sangat berterima kasih kerana Datin telah menghasilkan produk yang begitu menakjubkan", katanya lagi.

Lily Mastura, 41 Tahun
Image 01Tergempar!!!

Testimoni : SlimDah

"Dulu saya kelihatan lebih tua dari usia, dengan Slimdah Fiber Sol Café, penampilan saya kini seperti di awal usia 30-an. Jangan tak percaya saya ibu kepada empat orang anak. Berat badan dulu hampir 80kg, kini dah slim dan kecil molek. Dulu baju saiz XXL, kini saiz S. Saiz seluar dulu 36, sekarang 27. Sungguh tak disangka Slimdah Café buat saya langsing menawan dan awet muda. Dulu saya mengalami tumit kaki pecah dan pelbagai masalah. Kini tidak lagi!!! Rasanya juga sangat sedap. 100% BERKESAN!!"

Norita Amir Hussein, 44 Tahun
Image 02Tergempar!!!

Testimoni : DaSlym

"Selepas bersalin anak ketiga melalui kaedah pembedahan, berat saya bertambah hingga enam puluh lima kilogram. Baju bersaiz XL kini S. Sudah cuba pelbagai produk tapi tidak berkesan. Seorang kawan memperkenalkan produk Daslym Diet Formula & Slimdah Fiber Sol Cafe keluaran ALMAS. Saya mengambil Slimdah Cafe tiga kali sehari (pg, tengahari, ptg) dan Daslym Diet sebelah malam dalam masa tiga minggu. Suami dan teman-teman sangat terkejut di atas perubahan berat badan dari enam puluh lima kilogram kini lima puluh kilogram. Saya sangat berpuas hati dengan Slimdah Cafe & Daslym Diet Formula Almas yang terbukti berkesan, berkualiti & harga yang sangat berpatutan keluaran ALMAS.."

Puan Asmah
Image 03Menakjubkan!!!

Testimoni : Jus Nusantara

"Alami ketumbuhan di pangkal peha dan ketumbuhan itu cuma kelenjar yang membengkak dan ada air. Dalam masa 10 hari mengamalkan Jus Nusantara, luka tersebut semakin kering. Alhamdullillah selepas 7 bulan luka tersebut tidak kering dan apabila mengamalkan Jus Nusantara tidak sampai 2 minggu luka tersebut menjadi kering.."

En Ali, 59 Tahun
Image 03Menakjubkan!!!

Testimoni : Set Rawatan Pencerahan Wajah 5 Dalam 1

"Selepas 3 minggu menggunakan Set Rawatan Pencerahan Wajah 5 Dalam 1 Almas, inilah hasilnya. Kulit muka saya lebih licin dan cerah, parut jerawat sudah hilang, jeragat dan pori-pori sudah tiada, dan paling penting kulit wajah saya lebih bersih dan cantik berbanding dahulu. Keyakinan saya bertambah lagi bila berhadapan dengan kawan-kawan dan customer saya. Thanks Almas sebab kembalikan wajah saya bersih semula. Terima kasih sekali lagi. U are the best"..

Noorazlina, 33 Tahun
Image 03Menakjubkan!!!

Testimoni : Superlips

"Selepas menggunakan Superlips Almas, bibir saya tidak lagi merekah, mengelupas dan sensitif seperti dahulu. Apabila ke mana-mana termasuk juga ke pejabat, saya lebih gemar mengenakan Superlips bersama-sama dengan lipstik saya sendiri supaya bibir saya kelihatan lebih bercahaya dan cantik"..

Habibah Zakaria
Visit Us On Google PlusVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube