Maklumbalas Pelanggan

  • testimoni-slider-5
  • testimoni-slider-6
  • testimoni-slider-7
  • testimoni-slider-8
  • testimoni-slider-9
  • testimoni-slider-10
  • testimoni-slider-1
  • testimoni-slider-2
  • wowslider
  • testimoni-slider-4
sliderby WOWSlider.com v8.7

Dapatkan Produk Almas Sekarang

JUS NUSANTARA

"PENGHULU SEGALA PRODUK"

1001 khasiat yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

JUS NUSANTARA
close

Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Kehebatan Jus Nusantara ini telah diolah oleh dua bahan terhebat di dunia dan Asia Tenggara.

PERTAMA: HABBATUS SAUDA, MADU, KURMA, DELIMA iaitu bahan-bahan Sunnah yang termaktub khasiatnya di dalam Al-Quran dan diamalkan oleh Baginda Rasulullah SAW dan para sahabat;

KEDUA: TEMULAWAK, HALIA BARA, CEKUR, KUNYIT, HALBA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, LADA HITAM iaitu herba-herba hebat tempatan yang terbukti keberkesanannya sejak turun-temurun yang diamalkan oleh nenek moyang.

CHARISMA

"MULUS TANPA CELA"

Rahsia Kulit Sihat, Cantik, Cerah, Putih, Gebu.

CHARISMA PHYTO STEMCELL
close

Membantu mencerahkan kulit yang melibatkan pencerahan seluruh badan. Membantu menghilangkan jeragat, jerawat. Membantu membaikpulih sel-sel kulit mati. Membantu menghilangkan tumit kaki pecah, ekzema. Membantu memperkuatkan & menyuburkan pertumbuhan rambut, termasuk tulang dan kuku.

Membantu menguatkan daya ingatan. Membantu menstabilkan hormon. Membantu menghilangkan lingkaran bawah mata. Membantu meremajakan kulit walaupun dalam usia pertengahan. Membantu menjadikan kulit anjal, halus, gebu,tegang dan lebih cerah berseri. Membantu melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus. Sesuai untuk lelaki dan wanita.

JUS NUSANTARA

"PEK KEMBARA"

Senang di bawa kemana-mana.

JUS NUSANTARA PEK KEMBARA
close

Kandung bahan dan khasiat yang sama dengan Jus Nusantara Botol.

Pembungkusan dalam bentuk sachet bagi memudahkan dibawa kemana-mana. Boleh diletakkan di dalam beg tangan, di dalam laci dan hanya perlu koyakkan dan terus minum.

Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan.

JAMU SRI DARA

"KECANTIKAN TRADISI"

Membantu wanita dari pelbagai peringkat umur.

JAMU SRI DARA
close

Persediaan herba tradisional yang menggabungkan warisan sezaman hasil dari rahsia hutan semulajadi. Khasiat Jamu Sri Dara digunakan secara tradisional untuk kesihatan wanita. Sesuai membantu wanita dari pelbagai peringkat umur.

JUS QASIH SAYANG

"SUCI, SEGAR, SEDAP"

Perapat Dan Kolagen.

Khusus Untuk Wanita.

JUS QASIH SAYANG
close

Merapat dan menguatkan otot dan tisu dalaman rahim, melancarkan sistem peredaran darah, memberikan tenaga dalaman wanita mempercepatkan rangsangan seksual, menyuburkan rahim dan peranakan wanita.

Menambahkan keinginan seksual wanita, mengatasi masalah keputihan dan haid yang tidak teratur, mengurangkan senggugut, mengatasi masalah vagina kering, mengetatkan dan menganjalkan vagina;

Meningkatkan sistem tahan tubuh badan serta menstabilkan hormon wanita, membunuh bakteria dalam saluran kencing, mengatasi masalah kerap kencing.

ALMAS CAFE

"SEDAP, SEGAR, SIHAT"

Kopi Pra Campuran

ALMAS CAFE
close

Bagi penggemar kopi, ALMAS mengeluarkan produk Almas Café yang sedap, enak, berkhasiat dan sangat berkesan. Ia mengenyangkan dan mampu memberi tenaga berterusan dan menjadikan anda sentiasa sihat.

Di samping menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan, mengempiskan perut, membakar lemak dan mengurangkan kolesterol.

Malah, ia tidak memerlukan pembuangan toksin yang kerap dan memenatkan. Anda harus mencubanya dan rasailah sendiri akan kehebatan Almas Café.

Kesannya lebih cepat (kurus) jika diambil bersama DaSlym.

SLIMDAH FIBER SOL CAFE

"MINUMAN HARIAN SEISI KELUARGA"

SLIMDAH FIBER SOL CAFE
close

Bagi penggemar kopi, ALMAS mengeluarkan produk Slimdah Fiber Sol Café yang sedap, enak, berkhasiat dan sangat berkesan. Ia mengenyangkan dan mampu memberi tenaga berterusan dan menjadikan anda sentiasa sihat..

Di samping menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan, mengempiskan perut, membakar lemak dan mengurangkan kolesterol.

Malah, ia tidak memerlukan pembuangan toksin yang kerap dan memenatkan. Anda harus mencubanya dan rasailah sendiri akan kehebatannya.

Visit Us On Google PlusVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube